Galerijen

Lieve bruidsparen die je bijblijven | Ariane Kok

Soms heb je van die bruidsparen die je bijblijven en waar je een echte klik mee hebt. Met superleuke , lieve kids, een tweeling. Die dan ook nog een mooie tekening voor je maken en een mooie bos bloemen krijgt… zie je mij? Met m’n camera…. op statief nog wel haha… te cute toch. Hoe leuk is dat? dat je op de bruiloft van je eigen ouders bruidsmeisje mag zijn? #weddingphotographer #bridesmaids #wedding #happycouple

 

Golden age…

Ik ben zeer geïnspireerd door de Gouden Eeuw en met name de kostuums, het licht wat gebruikt is in Rembrandt zijn schilderijen.
Het zachte strijklicht wat nagenoeg altijd van links komt door een raam. Ik heb het licht gesimuleerd met 1 studio lamp van Profoto en een paraplu met diffuser als lightshaper.

Fotograaf: Ariane Kok
Model Leon Erwich
Styling: Ariane Kok
Licht: Profoto
camera: Nikon D850
lens: 70×200 2.8

Culinaire fotografie…

Food photography voor restaurant Muller & Co op locatie.

Culinaire fotografie is een van de specialiteiten van Studio Ariane Kok. Hierin speelt sfeer altijd een belangrijke rol. En of het nu om een fotoshoot in de reiswereld, horeca, industrie, retail, ict of welke branche dan ook gaat, er zijn veel mogelijkheden waarvoor u mij als fotograaf kunt inschakelen. Ik denk graag met u mee! Misschien heeft u behoefte aan mooi, nieuw beeldmateriaal voor uw website, social media, menukaart of ander drukwerk? Mijn werkgebied is heel Nederland met name Zuid-Holland Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zoetermeer maar ook Friesland, Brabant en Zeeland maar ik werk ook voor opdrachtgevers in België. Voor opdrachten in het buitenland kunt u deze ervaren en reislustige fotograaf ook op pad sturen! Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen culinairefotografiehashtagfoodphotographerhashtagfoodpornhashtagBtoBfotografie

Arthur & Julie…. loads of love on a very dark day

My last… but sure not least wedding this year was with Arthur & the lovely Julie. The weather wasn’t going to be easy so we booked The Van Nelle Fabric building in Rotterdam which is epic to use as a scenery for weddings. Very retro and industrial look. I loved it!But who cares about dark and rain when you can play with light in it!? Thats’s were magmod comes in.

Nice to know … i also met their new dog child, a little brown cute Dachshund named John. Unfortunately he couldn’t be at the wedding.

BewarenBewaren

ParisPhoto oh.. lala

gup-magazineparisphoto
Veel inspiratie opgedaan bij ParisPhoto en FOTOFEVER in Parijs. Prachtig werk gezien van grote namen. Samen met vriend en fotograaf Jan Stel op naar Paris. 3 dagen de expo’s bezocht.
We hadden een hotelletje in het 10e arrondissement in een allerleukst wijkje o.a Julien waar we gedineerd hebben met collodion fotograaf Alex Timmermans en blogger Ferry van der Vliet.

Hoop inspiratie opgedaan voor nieuw werk. Eigen fine-art werk waar ik mij volgend jaar meer mee bezig ga houden want dat blijft toch mijn drijfkracht te zijn om mezelf scherp te houden en te blijven ontwikkelen.