About my latest trip to Andalusia

My latest trip to Las Negras – Cabo de Gata (Andalusia) as a teacher made this video as promotion.  Ik werk docent fotografie in Andalusia voor de kunststichting Jump4Art. 

Las Negras heet het dropje waar we verblijven , het is een soort kunstenaarsdorpje. Ook veel hippies leven er van de liefde…., armbandjes maken of andere handeltjes of . de sfeer is er erg relaxed en uiteraard is het bijna altijd mooi weer. Las Negras ligt in beschermd natuurpark Cabo de Gata.

Je rijdt eerst door de plastic tomaten kassen en denkt ” Hoe dan???!” maar daarna verandert het landschap in een adembenemend mooi tafereel.  In de lente groene bergen met velden vol poppy’s (klaprozen) en naarmate de zomer intreedt wordt het erg warm en verandert  het gebergte in een Sierra Nevada..

Menig western film is hier al opgenomen. Denk nou niet dat dat alleen in de USA is.. Het landschap is geweldig mooi met de stervende Aloe Vera planten die typisch tegen de horizon afsteken.
Dichtbij is ook een mariposaria, een prachtig idyllische vlindertuin met sprookjesachtige muziek en een dame die de vlinders liefdevol verzorgd…. echt geweldig.  Wil je meer weten bezoek dan de facebookpagina van jump4art en like deze en bekijk de foto’s. of visit www.jump4art.com voor meer informatie of om meteen te boeken.

Geef een antwoord